De kracht en effectiviteit van fermentatie

Maak de kracht van de natuur vrij.

"Wat verandert, evolueert.
Wat evolueert, verbetert".

Wat is fermentatie?

Fermentatie is een krachtig natuurlijk transformatieproces dat technologie, innovatie en natuur combineert: het transformeert en verbetert de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten. Al onze producten bevatten gefermenteerde actieve stoffen: natuurlijke ingrediënten die door het fermentatieproces worden omgezet in krachtigere voedingsstoffen voor jouw huid. Door dit unieke proces bevat bv. de gefermenteerde olijfolie in de Florena Fermented Skincareproducten, minstens 10 keer meer essentiële vrije vetzuren - inclusief Omega 6 en Omega 9, in vergelijking met een niet gefermenteerde olijfolie. Deze gefermenteerde ingrediënten hebben ook een sterke antioxiderende werking die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen.


EEN NATUURLIJK OUD VERHAAL

De ontdekking van de voordelen van fermentatie gaat ver terug. Van Amerika, tot Korea en Japan hebben beschavingen geleerd om de geheimen van dit krachtige natuurlijke proces te ontsluiten. Door de eeuwen heen heeft fermentatie een revolutie teweeggebracht in de wereld van voedsel, waardoor we brood, azijn, bier en chocolade hebben gekregen, en wordt sinds de tijd van Cleopatra gebruikt in de cosmetica.


Fermentatie in cosmetica

Florena Fermented Skincare brengt een revolutie teweeg in de natuurlijke cosmetica door dit oude, natuurlijke en krachtige proces in de hedendaagse cosmetische wereld te brengen door nieuwe technologieën en nieuwe combinaties van gefermenteerde ingrediënten te verkennen, met behoud van de natuur. 


ONS FERMENTATIEPROCES

 • 1. Selectie van de ingrediënten


  We selecteren zorgvuldig bloemen en oliën die bekend staan om hun natuurlijke eigenschappen, en we extraheren de belangrijkste componenten.

 • transformation

  3. Transformatie


  Elk ingrediënt fermenteert anders. Onze ingrediënten fermenteren zo lang als nodig is, om zo de natuur de transformatie te laten volbrengen.

 • 5. Het recept van Florena Fermented Skincare


  Vervolgens voegen we de gefermenteerde Actieve stoffen toe aan onze natuurlijke formule en ons beauty recept is klaar.

 • 2. Toevoeging van natuurlijke fermentatiestoffen


  Aan deze selectie voegen we natuurlijke fermentatiestoffen toe die het fermentatieproces opstarten.

 • 4. Filteren


  Zodra het fermentatieproces is voltooid filteren we de gefermenteerde bestanddelen, die zijn getransformeerd en verbeterd tot gefermenteerde actieve stoffen.


EEN KRACHTIGE WERKING

Fermentatie combineert natuur, technologie en innovatie. Het is een natuurlijke transformatiemethode die zorg en precisie vereist.

Fermentatie is een natuurlijk uniek proces dat ingredienten transformeert en verbetert. Het verandert ze als het ware in nieuwe ingredienten met een andere moleculaire samenstelling dan de oorspronkelijke. Bijvoorbeeld: dankzij dit unieke proces bevatten onze gefermenteerde olijfolien minstens 10x meer essentiele vrije vetzuren - inclusief Omega 6 en Omega 9, kostbare voedingsstoffen voor de huid.

*Vergeleken met niet-gefermenteerde olijfolie