Ontdek
Onze
Filosofie

Een innovatie in natuurlijke cosmetica, dankzij de fermentatie van bloemen en oliën.

De doeltreffendheid van de fermentatie

Florena Fermented Skincare is ontstaan uit fermentatie, je kan dus ook wel zeggen dat het het hart van Florena is. Dankzij dit unieke en krachtige natuurlijke transformatieproces bieden wij een effectieve en natuurlijke huidverzorging.

Ontdek fermentatie

De waarde van natuurlijkheid

De natuur is de inspiratiebron voor Florena: we selecteren zorgvuldig al onze ingrediënten, oliën en bloemen. Daarnaast garanderen we altijd dat onze veganistische formules minimaal 99,46% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten. We bieden uitsluitend producten aan die natuurlijk, van hoge kwaliteit en effectief zijn, en die voldoen aan de strenge normen van de COSMOS NATURAL-Certificering.

ONTDEK ONZE NATUURLIJKHEID

"What do we add to nature to make it more effective? Nothing! Florena is nature and the power of natural fermentation."

"Wat voegen we toe aan de natuur om het effectiever te maken? Niets! Florena Fermented Skincare is natuurlijk en combineert dit met de kracht van natuurlijke fermentatie."

Onze duurzaamheidsbelofte

We zijn toegewijd aan schoonheid, zowel die van jou als die van onze omgeving. 

Daarom hebben wij ervoor gekozen om gerecycleerde en recycleerbare materialen te gebruiken.

 

ONTDEK ONZE DUURZAAMHEIDNatuurlijkheid en effectiviteit
voor
je huid

Onze bewuste keuzes

Icon_Fermentiert_NL

Onze producten hebben gefermenteerde actieve stoffen, natuurlijke ingrediënten die door het fermentatieproces getransformeerd en verbeterd worden

Onze formules bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

ecocert 

Al onze producten zijn gecertificeerd volgens de strenge internationale norm, een bevestiging van onze toewijding om alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit en met een minimale verwerking te verwerken.

Al onze formules zijn van minimaal 99,46% van natuurlijke oorsprong.  Daarnaast hebben we zorgvuldig ingrediënten geselecteerd die bekend staan om hun cosmetische eigenschappen.

Icon_Recycling_NL

Onze flesjes en potjes, met uitzondering van de doppen en deksels, gemaakt van minimaal 97,5% recycled plastic en onze doosjes zijn gemaakt van 70% recycled papier. Onze verpakkingen zijn recyclebaar.